CHANTI er en af Danmarks største forhaler af smykker. Deres eget mål er at producere kvalitets smykker til fornuftige priser. CHANTI har et stort udvalg af alt lige fra vielsesringe til quickdeals. Chanti forhandles udelukkende online på deres egen hjemmeside, og har ikke nogen fysiske butikker. Dette har også en stor betydning for at de kan holde prisen nede.

Chanti.dk sælger både deres egne smykker, men også mange andre af de store smykkemærker som Julie Sandlau, Kranz og Ziegler, Izabel Camille, Nordahl Andersen og mange flere.

En af de største ulemper ved køb af smykker hos onlineforhandlere som CHANTI, er at man ikke kan se smykkerne før man køber dem. Fotografering af smykker kan være svært, og specielt på større webshops, hvor alt skal være “rent og pænt” kan produktbilleder snyde.

Kan man stole på Chanti?

Chanti er en af danmarks største smykke sites, og sælger også i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig og Holland. Chanti får også rigtigt fine anmeldelser, og de enkelte dårlige anmeldelser der er sneget ind, er i høj grad enkelt tilfælde, og som oftest ikke noget med de solgte smykker.

Er Chanti smykker ægte?

Ja, Chanti smykker er ægte. Du skal dog være opmærksom på at læse detaljerne på de smykker du er interesseret i. Som med mange andre “billig” brands, kan der ofte være brug af forskellige legeringer af guld og sølv, og forskellige renheder. Fx få mange smykker i helt ned til 8 karat guld, hvilket næsten ikke er guld (det er 8/24 dele guld, og altså 16 dele andet materiale). I USA er 10 karat minimum renhed for hvornår noget kan sælges som guld.