Pilgrim er uden tvivl, et af de største danske smykkebrands, og med stor internationalt anerkendelse. Pilgrim sælger modesmykker, til priser der er overkommelige. Pilgrim smykker kan købes på pilgrims egen webshop, men også i mange andre butikker over hele Danmark. På Pilgrims hjemmeside kan man finde et interaktivt kort, med en liste over forhandlere.

Du finder kortet her: pilgrim.net/pages/stores

Pilgrim sortimentet er enormt og rummer smykker og ure i spændende og udfordrende designs. Det er dog vigtigt at have for øje at Pilgim smykker ikke er lavet af 100% rene ædelmetaller.

Er smykker fra Pilgrim ægte?

Pilgrims smykker er alle lavet lavet på en base af zink eller messing, og belagt med guld eller sølv. Der er altså ikke tale om egentlige “ægte” smykker, hvis man ser det i forhold til de rene ædelmetaller. Pilgrims fremgangsmåde er dog med til at de kan give overkommelige priser. Det skal også nævnes at kvaliteten af Pilgrim smykker er i top.

Er Pilgrim smykker dansk?

Ja, Pilgrims smykker er håndlavede, dansk design

Hvem sælger Pilgrim smykker?

Ud over Pilgrims egen butikker sælges Pilgrim smykker også i en lang række andre butikker, både fysisk og på nettet. Du kan blandt andet købe pilgrim smykker hos Matas, Zalando og Magasin.