“Inspirationen til mange af mine smykker kommer fra min fascination af månens utrolige udtryk og former. Allerede som jeg var barn fandt jeg månen spændende og fantastisk at studere. De fantastiske variationer fra skarpe, hvide, cirkelrunde former på den mørke nattehimmel, til de dybe, orange, sanselige former. De forskellige sider af månen har gennem årene sat mange tanker i gang, både som menneske og som guldsmed.”

Guldsmed Pernille Elsass søger med hendes håndværk at skaber eksklusivt designede smykker til kvinder med smag for det udsøgt. Hendes stil kombinerer klassisk elegance og skandinavisk minimalisme med sanselige og moderne luksussmykker. Designerne er skabt med øje for båd ejeren selv, men også tilskuren.

Pernille smykkeserie er stærkt inspireret af hendes store fascination af Månen. Det ses tydeligt i de spektakulære variationer fra bleghvide og perfekt cirkulære former med knivskarpe kanter på nattehimlen til rig orange, bløde og fyldige kugleformede former.

Ofte vælger jeg, at en underspillet detalje ved smykket skal være særligt synligt for den, der bærer smykket. Det er med til at styrke kundens personlige forhold til sit smykke.

Pernille Elsass

Hjemmeside: elsassjewelry.dk

Elsass Jewelry
Pernille Schou-Elsass
Kronprinsessgade 34B
1306 Copenhagen K