“Jeg finder min inspiration i alt med farver og mønstrer. Natur, bygninger, kakler, tekstiler, krydderier, markeder og ikke mindst farverige mennesker.”

Line Jacobsen har formået at skabt en verden af smykker der udstråler liv og mangfoldighed, og på samme tid formår at være både farverig og stilfuld. Det er speciel i farverne at Anpe Atelier virkeligt skiller sig ud. Valget af de farverige ædelsten, er en fast og bærende ingrediens i Lines designs, og centrum for historierne i hvert smykke, der på samme tid er eventyrlige og modigt, men også roligt og stilfulde.

Line beskriver selv hvordan en stor del af hendes inspiration og kreativitet, udspringer af et ønske om at forene østens farvestrålende verden med den minimalistiske enkelthed der er kendt fra norden. Inspirationen kommer fra rejser til østen, og specielt Sri Lanka har en særlig plads.

“Jeg blev inspireret af den måde at leve på. Hvor farver og mønstre er et vigtigt aspekt af livet: I alt fra huse, krydderier og tekstiler, til templer, moskeer, markeder, natur, og de helt utrolige smykker.”

Line Jacobsen

En anden vigtig del af historien om Anpé Atelier Cph handler om at bryde de, for mange, fastlåste rammerne for hverdagen, og at turde tage springet ud i det ukendte. Line er oprindeligt uddannet advokat, og har før hun startede som smykke designer, arbejdet flere år i faget. Der var dog altid en gnist af kreativitet og skabertrang bag det hele, og en rejse til Sri Lanka, tilbage i 2015, var det der skulle til, for at give drømmen og ideen den nødvendige næring der skulle til for at blive virkelig. 2 år efter rejsen blev Anpé Atelier Cph til.

Hjemmeside: anpeateliercph.com

Showroom
Antonigade 3, 1. sal
1106 Copenhagen
Denmark
(by appointment only)