“Jeg kan godt lide at arbejde med materialer, som holder og ældes pænt. Hvis man arbejder i ren sølv, guld eller messing, så ved du, hvordan materialet udvikler sig. Hvordan smykket ser ud om to år, er lige så vigtigt som selve designet.”

Anders Forup, der er skaber af- og driver Handcraftedcph , er egentlig uddannet psykolog. Smykke håndværket lå dog altid i blodet (far og farfar var begge guldsmede), og i dag er smykkerne hovedbeskæftigelsen.

Handcraftedcph har et gennemgående, enkelt, råt og stilistisk udtryk. Det håndlavede finish skinder klart igennem, og giver Anders’ smykker et personligt præg. Det ses også tydeligt at hvert smykke er lavet med kunden og historien, som en grundlæggende del af designet. Og det er en del af filosofien bag Handcraftedcph; smykker, der kan bæres i hverdagen. Enkle ærlige stilrene og grafiske udtryk, uden for meget pjat.

Jeg kan bedst lide at lave et smykke fra bunden til en kunde. Det er i den personlige kontakt, jeg kan skille mig ud. Hvis du ikke kan fortælle en historie med det, du laver, så kan du være en nok så god håndværker.

Anders Forup

En anden af målene med Handcraftedcph er at lave smykker der er til at betale. Der arbejdes i rene materialer, hovedsageligt 925/- sterling sølv, forgyldt sølv, mellem 18-24 karat, afhængig af det ønskede udseende.

Du finder Anders og hans håndværk, i det lille værksted på Vesterbro. Et betagende og hyggeligt sted, der emmer af sjæl og passion for det gode håndværk.

Hjemmeside: handcraftedcph.dk

Handcraftedcph
Sønder Boulevard 59
1720 København V