“Der findes en stor mængde skrottede ting, som vi fraskriver værdi, så snart de kasseres. Det handler om at tage det, der er non-precious og som er sorteret fra som skrot, give det værdi og se det smukke i det.”

For Karina Hunnerup, handler det om at se detaljerne og det smukke, der hvor de ellers bliver overset. Og en stor del af hendes passion og inspiration findes for eksempel i det kasserede og slidte. I Karinas univers er skrot ikke længere det grimme, men en inspirationskilder, der indholder massevis af information: Materialesammensætningen, former, farver, mønstre og teksturer.

Karinas udtryk er på overfladen let og enkelt, men helhedsindtrykket og detaljen, fortæller en historie der får smykkerne til at virke som små vinduer ind i en verden vi ellers ikke ser. Som hun selv udtrykker det, handler det om at “skabe poesi med smykker“.

Smykkerne er formgivning af materialer, hvor skønheden og det poetiske vokser frem i bearbejdningen af sølv, guld, skind, tekstil og andre råmaterialer. Når først formerne finder plads i et smykke, stræber jeg mod at bevare udtrykket af bevægelse fra formgivningen.

Karina Hunnerup

I Karina Hunnerup Boutique, kan man gå på opdagelse i et univers af grafiske og dragende smykker. Smykkerne kan ses, røres og prøves på, i inspirerende omgivelser. Samtidig kan man se, hvordan smykkerne bliver til, høre om deres tilblivelse, og få lov at se råmaterialerne.

Hjemmeside: karinahunnerup.dk

Karina Hunnerup Boutique
Rosengården 12
1174 København K
tlf. 6138 2583