Hvis du holder op med at være nysgerrig, så er alt slut og ligegyldigt. Folk, der ikke er nysgerrige, er svære at berige. Man skal pirre sin undren og vove sig ud i noget, man ikke ved hvor ender.”

Med over 30 år som smykkedesigner, er Josephine et kendt navn, ikke kun i Danmark men også i udlandet. Hendes CV er imponerende, og hendes håndværk kan blandt andet ses på udstillinger og museer i New York, Berlin og Beijing. Hendes navn og design er også kendt blandt de kendte, hvor Josephine har designet smykker til navne som Halle Berry, Meryl Streep og Nicole Kidman.

Erfaringen og fortroligheden med håndværket ses også tydeligt i Josephines arbejde, der formår at finde en sjælden æstetik, i en formgivning der til tider kan virke både naturlig og samtidig abstrakt. Udtrykket er en fantasifuld verden af uforudsigelig snoninger og asymmetriske bevægelser formet i ædelmetaller. Former der danner en organisk ramme om de smukke ædelsten der indgår, som en naturlig del af Josephines smykker. Stilen er modig og til tider udfordrende, men altid udført til perfektion og med den største selvsikkerhed.

“Mine smykker skal være “optisk lige”. Det er de når lige præcis den rette skævhed fanger øjet uden at genere det.

Josephine Bergsøe

Hvis du vil se Josephine Bergsøes smykker, kan de blandt andet findes på Kronprinsessegade 25, en af de smukke og gamle pavilloner der ligger omkring Kongenshave, ved Rosenborg Slot.

Hjemmeside: bergsoe.dk

Josephine Bergsøe
Kronprinsessegade 25
1306 København K
Phone: 33 91 58 27
mail@bergsoe.dk