“Mine smykker bliver til med inspiration fra naturen, Nordens ynde og verdens mysterier, skabt med fine historier der bringer glæde, personlighed og strejf af luksus.”

Maiken Pades smykkeunivers er båret af inspiration fra naturen, og specielt blomsten går igen i mange af hendes værker. En mere subtil signatur finder man i legen med farver og kontraster. Kontrasten er for nogen et design greb, men hos Maiken er det mere end det. Det er en fint følt balancegang der mestres til perfektion, og skaber værker med dybde, liv og personlighed. Det er specielt samspillet mellem guld og sølv, og nuancerne i disse; de mørke oxyderede overflader, det rå og det fine, det tunge og det sirlige.

Maikens passion for smykker og håndværket startede da hun var hele lille, og var med på hendes fars guldsmed værksted. Og lige siden den gang har passionen holdt ved. I dag har hun 2 lærlinge, i det lille værksted i Hellerup.

Om mødet med hendes fars arbejde skriver hun:

Det jeg blev mest betaget af var den glæde der var i kundernes øjne når de blev præsenteret for det færdige smykke.
Det er lige præcis derfor jeg valgte at blive guldsmed og den dag idag, stadig glæder mig dagligt over at tage afsted til mit skønne guldsmedeværksted.

Guldsmed Maiken Pade

Hjemmeside: maikenpade.dk

Værksted og butik
Strandvejen 108
2900 Hellerup