“Jeg henter inspiration i helt almindelige dagligdags iagttagelser som f.eks. et nøglehul, et dørhængsel eller måske arkitekturen i en gammel bygning. En anden kilde til stor inspiration er de smukke håndlavede smykker fra middelalderen. Kombineret med minimalistisk funktionelt design har de inspireret mig til flere moderne smykker, hvor elegance og funktionalitet går hånd i hånd. “

Tine Lindhard, der har værksted i København, laver smykker der ikke kun er unikke og anderledes, men hvis grund ide udspringer fra et ønske om at smykker kan være mere end bare pynt.

Dette ses særligt i halssmykket “Pomander”, der er en nyfortolkning af den gamle tradition om at bære et lille vedhæng til opbevaring af urter, lugtesalt eller dufteddike. Formålet med fortidens pomander var at overdøve dårlig lugt.
Tine Lindhards nyfortolkning af midelanderens påfund, fokusere dog mere på at give mulighed for at kombinerer muligheden for altid at kunne nyde sin yndlingsduft, med et elegang og smukt halssmykke.

Et andet eksempel er ringen, der kan åbnes, så den passer enhver finger. Jeg går ind for enkle designs, der giver brugeren mulighed for at sætte sit eget helt specielle præg på smykket.

Udover et elegant design tilstræber jeg, at mine smykker skal indeholde en specifik funktion, der tilbyder brugeren valgmuligheder. Jeg ser mine smykker som mere end blot en pyntegenstand – de skal også rumme mulighed for et personligt præg.

Tine Lindhard

Med Pomander halskæderne medfølger også en flaske Clarity Blend, en æterisk olie med noter af citrus, fra Jurlique. Det er dog også muligt at anvende din egen parfume eller duft. Sprøjt eller dryp en duft på en lille tot vat, åben vedhænget og læg vat klumpen i. Duften afgives gennem de små huller i toppen af vedhænget og skaber en behagelig og vedvarende duft hele dagen, og skåne samtidig din krop for direkte kontakt med parfume.

Hjemmeside: tinelindhard.com

Tine Lindhard
mail@tinelindhard.com
+45 2020 2059