“Det at lave smykker er en process med mange følelser og som indebærer spandevis af kreative frustrationer. Men, det er det hele værd, når man til sidst kan se på kundens ansigt, at man har ramt helt rigtigt.”

Det er helt tydeligt at smykker en en dyb passion for Vicki Burholdt. Hun beskriver selv den dybe glæde og tilfredsstillelse ved at arbejde med og udforme materialer, men der hvor passionen virkelig skinder igennem er når man høre hende tale med mennesker. For Vicki er målet at alle skal kunne have et smykke, og det er i den personlige relation til mennesker, at det unikke design opstår.

For mig er det vigtigt, at alle kan få et smykke, hvis det er det, som de ønsker. Og det er den tanke, som går igen i mit smykkedesign.

Vicki Buerholt

Vickis designs er fulde af liv og vitalitet. Der arbejdes oftest i guld og hvidguld med diamanter, Tahiti perler, rubiner, ametyster og safirer. Og det er specielt i udformningen af de sidstnævnte, at det unikke udtryk skinder igennem. I den uventede placering og formgivningen af sten og perler. I samspillet mellem symetri og asymetri.

Passionen for smykker og mennesker ses også tydeligt i den lille butik i Holmbladsgade 5 på amager, hvor smykkerne bliver til. Vicki åbnede butikken i 2016, og siden er både lokale så vel som kunder fra Danmark og udlandet, kommet forbi med deres ønsker og drømme.

Hjemmeside: buerholt.dk

Vicki Buerholt
Butik og værksted
Holmbladsgade 5,
2300 København S